5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabilinden kriterlerin de olağandan önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel mevki takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hatta yapı içinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mâni olur.

ün, ısı ve kez yalıtımının yanı teselsül epoksi polyester elektrostatik türap pentür sistemi ile yayılma ve koca parlaklığa sahiptir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması mecburi olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen Yangın Kapısı parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız oturaklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangınların oluştukları coğrafî alanda maddi hasarlara münasebet olmasından ziyade, orada canlı canlılar ve ekolojik muvazene üzerinde de balaban mesabe olumsuz tesirleri vardır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan deruneriye kolayca girebilmesini Yangın Kapısı katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir mimarida olan bu ovalar muhataralı durumların hat göstericisidir.

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalaz ve kötü yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilgilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların Yangın Merdiveni Kapısı hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Report this wiki page